FAANYAGVÉDELEMI
ÁZTATÓBERENDEZÉSEK

Cégünk 2004. óta foglalkozik faanyagvédelmi nem nyomásos áztató illetve nyomásos telítő berendezések és technológiák szállításával és beüzemelésével. Kiemelt partnereink a fatelepek, tüzépek, fafeldolgozó üzemek, építőanyag forgalmazók, akik ellenőrzött körülmények között a legszigorúbb európai és hazai jogszabályi előírásoknak megfelelő berendezéseink használatával a leghatékonyabb megelőző faanyagvédelemmel tudják ellátni az általuk forgalmazott építőipari faanyagokat.

Ajánlott gépi berendezéseink több évtizedes tapasztalatokat tartalmazó, kiforrott rendszerek, melyekből Magyarországon számos referenciával rendelkezünk.

A duplafalú áztatóberendezések kézi és/vagy automata vezérléssel rendelkeznek, mellyel a megelőző faanyagvédelemmel kezelendő fűrészáru hidraulikus emelő és leszorító szerkezetének mozgatására van lehetőség.

További részletes információkért keressen bennünket elérhetőségeinken!

RÓLUNK

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. és elődje 2000. óta faanyagvédelemmel, fűrészipari és tovább feldolgozó faipari termékek gyártásával, forgalmazásával és kiemelten játszóterek tervezésével, építésével foglalkozó családi vállalkozás.

KAPCSOLAT

9400 Sopron

Inkubátorház, Verö József. u 1.

H-P: 09:00-17:00

Dr. Németh László, ügyvezető

Katona Bence György, Faanyagvédelmi vezető

Major Dávid, Tervezésvezető

Szemenyeiné Bőr Orsolya, asszisztens

E-mail: fadoktor@fadoktor-mi.hu
Tel.: +3699/386-838

AMIT KÍNÁLUNK

Játszóterek

Faanyagvédelem

Parkberendezések

Áztatóberendezések

Telítőberendezések

Skate pályák

© FADOKTOR MÉRNÖKI IRODA KFT.  2018 | Impresszum | Adatkezelési-tájékoztatóWeboldalt készítette: Webpole