Játszóterek

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. 2002. óta foglalkozik játszóterek tervezésével, játszótéri eszközök szállításával, szerelésével és építésével. Cégünk számos referenciával rendelkezik az egész ország területén.


Az általunk forgalmazott Tiptiptap játékeszköz rendszer sűrű szövetű északi erdeifenyőből gyártott, rétegragasztással tömbösített, környezet és gyermekbarát felületkezeléssel ellátott, masszív és tartós játékeszközökből áll, melyekre 3 év garanciát vállalunk az eszközök rendeltetésszerű használatának figyelembe vételével. A játékeszközök méreteit, formáját és színvilágát a gyermekek mozgásigényét és szellemi fejlődését segítő tudományos tervezési háttér segítségével állítottuk össze.

A termékek megfelelnek az MSZ EN 1176 szabvány és a 78/2003. GKM rendelet előírásainak. A biztonságosságot a TÜV által készített tanúsítványok és a cégünknél dolgozó TÜV játszótér felülvizsgáló szakértők tudása garantálja.

A megrendelt játékeszközöket rövid határidővel szállítjuk, szereljük, az ütéscsillapító aljzatokat és parképítési feladatokat elvégezzük saját tapasztalt szerelő csapatunk közreműködésével. Az eszközök mellé adott szerelési rajzok segítségével az elemek összeállítását a vevőink is elvégezhetik. Szükség esetén szaktanácsadással állunk rendelkezésre.
Közterületekre, bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba turisztikai központokba ajánljuk a Tiptiptap játékeszköz rendszert . 
Kert- és tájépítész mérnökök számára játszótér tervezési feladataikhoz a játékeszközök mellett CAD rajzok állnak rendelkezésre.