JÁTSZÓTEREK

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. az észt Tiptiptap OÜ cég hivatalos magyarországi képviselőjeként ajánlja partnereinek, táj- és kertépítész mérnököknek, önkormányzatoknak, bölcsődéknek, óvodáknak, iskoláknak, erdőgazdaságoknak, nemzeti parkoknak, turisztikai központoknak játszótéri, sport- és fitneszeszközeit. A Tiptiptap termékek kiváló minőségűek, biztonságosak és tartósak. Mindegyik termék úgy készül, hogy a szerkezet stabil legyen, megfeleljen a leendő felhasználók fizikai és szellemi igényeinek, fejlődésének, és tetszetős legyen. Szeretjük a sokféle színt a termékeinken, melyek pozitív hatással vannak az emberek mentális fejlődésére!

A szerkezeti elemek speciális profillal rendelkező 98x98 mm-es rétegragasztott faanyagokból készülnek. Ez a keresztmetszeti forma biztosítja a nagy szerkezeti szilárdságot, illetve a hajlításnak, repedésnek és hasításnak szembeni nagy ellenálló képességet. Az oszlopokat penészesedés és korhadás elleni szerrel impregnáljuk, ezt követően színtelen faanyag-alapozóval kezeljük, majd két rétegben egy speciális színes favédőszerrel vonjuk be. A faelemek minden végét bütüvédő anyaggal kezeljük. Az oszlopokat horganyzott oszloptalpak segítségével betonozással rögzítjük a talajokhoz. Az oszlopvégeket speciális színű kupakok fedik le a vízbeszívódás elkerülése érdekében.

 Tervezők részére

A játszótéri eszközök tervezési adatait, dwg. rajzait és árait érdeklődés esetén a tervezők rendelkezésére bocsátjuk.
Figyelem! Amennyiben a tervezéshez rendelkezésre áll a tervezési területről alaprajz valamint elképzelt játék-  és sporteszközlista 3 munkanapon belül vállaljuk a helyszínre vonatkozó 3D látványrajzok elkészítését. Nagyobb projektek esetén a 3D mozgóképeket, prezentációt is elkészítjük, ennek átfutási ideje kb. 1 hét.
A 3D rajzok és 3D mozgókép bemutatók összeállítása költségmentes!

Játszótér, sport- és tornapálya megrendelők, beruházók, építők részére vállaljuk játszóterek, sport- és tornapályák eszközeinek szállítását és a beruházás kivitelezését saját szervezésben, saját szerelő és kivitelező csapatainkkal. A szállítási és kivitelezési határidőket előzetes egyeztetés alapján határozzuk meg. Tekintse meg katalógusunkat és kérje árajánlatunkat!

KAPCSOLAT

Ajánlatot szeretne vagy csak érdeklődne?

Írjon most!

RÓLUNK

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. és elődje 2000. óta faanyagvédelemmel, fűrészipari és tovább feldolgozó faipari termékek gyártásával, forgalmazásával és kiemelten játszóterek tervezésével, építésével foglalkozó családi vállalkozás.

AMIT KÍNÁLUNK

Játszóterek

Faanyagvédelem

Parkberendezések

© FADOKTOR MÉRNÖKI IRODA KFT.  2018 | Impresszum | Adatkezelési-tájékoztatóWeboldalt készítette: Webpole