JÁTSZÓTEREK

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. az észt Tiptiptap OÜ cég hivatalos magyarországi képviselőjeként ajánlja partnereinek, táj- és kertépítész mérnököknek, önkormányzatoknak, bölcsődéknek, óvodáknak, iskoláknak, erdőgazdaságoknak, nemzeti parkoknak, turisztikai központoknak játszótéri, sport- és fitneszeszközeit. A Tiptiptap termékek kiváló minőségűek, biztonságosak és tartósak. Mindegyik termék úgy készül, hogy a szerkezet stabil legyen, megfeleljen a leendő felhasználók fizikai és szellemi igényeinek, fejlődésének, és tetszetős legyen. Szeretjük a sokféle színt a termékeinken, melyek pozitív hatással vannak az emberek mentális fejlődésére!

A szerkezeti elemek speciális profillal rendelkező 98×98 mm-es rétegragasztott faanyagokból készülnek. Ez a keresztmetszeti forma biztosítja a nagy szerkezeti szilárdságot, illetve a hajlításnak, repedésnek és hasításnak szembeni nagy ellenálló képességet. Az oszlopokat penészesedés és korhadás elleni szerrel impregnáljuk, ezt követően színtelen faanyag-alapozóval kezeljük, majd két rétegben egy speciális színes favédőszerrel vonjuk be. A faelemek minden végét bütüvédő anyaggal kezeljük. Az oszlopokat horganyzott oszloptalpak segítségével betonozással rögzítjük a talajokhoz. Az oszlopvégeket speciális színű kupakok fedik le a vízbeszívódás elkerülése érdekében.

 Tervezők részére

A játszótéri eszközök tervezési adatait, dwg. rajzait és árait érdeklődés esetén a tervezők rendelkezésére bocsátjuk.
Figyelem! Amennyiben a tervezéshez rendelkezésre áll a tervezési területről alaprajz valamint elképzelt játék-  és sporteszközlista 3 munkanapon belül vállaljuk a helyszínre vonatkozó 3D látványrajzok elkészítését. Nagyobb projektek esetén a 3D mozgóképeket, prezentációt is elkészítjük, ennek átfutási ideje kb. 1 hét.
A 3D rajzok és 3D mozgókép bemutatók összeállítása költségmentes!

Játszótér, sport- és tornapálya megrendelők, beruházók, építők részére vállaljuk játszóterek, sport- és tornapályák eszközeinek szállítását és a beruházás kivitelezését saját szervezésben, saját szerelő és kivitelező csapatainkkal. A szállítási és kivitelezési határidőket előzetes egyeztetés alapján határozzuk meg. Tekintse meg katalógusunkat és kérje árajánlatunkat!

RÓLUNK

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. és elődje 2000. óta faanyagvédelemmel, fűrészipari és tovább feldolgozó faipari termékek gyártásával, forgalmazásával és kiemelten játszóterek tervezésével, építésével foglalkozó családi vállalkozás.

KAPCSOLAT

9400 Sopron, Új inkubátorház

M85 gyorsforgalmi út Sopron-Kelet csomópontja mellett. Az útvonatervezéshez kattintson ide!

H-P: 09:00-17:00

Dr. Németh László, ügyvezető

Katona Bence György, főmérnök

Major Dávid, Tervezésvezető

Szemenyeiné Bőr Orsolya, asszisztens

E-mail: fadoktor@fadoktor-mi.hu
Tel.: +3699/386-838

Márton Dániel, faipari mérnök, gyakornok

E-mail: daniel.marton@fadoktor-mi.hu
Tel.: +3699/386-838

AMIT KÍNÁLUNK

Játszóterek

Faanyagvédelem

Parkberendezések

Áztatóberendezések

Telítőberendezések

Skate pályák

© FADOKTOR MÉRNÖKI IRODA KFT.  2018 | Impresszum | Adatkezelési-tájékoztatóWeboldalt készítette: Webpole