FAANYAGVÉDELEM

A természetben felnőtt faegyedek, amíg a felhasználás céljából ki nem vágják őket, élőlények, melyek a későbbiekben a felhasználásuk során is magukon viselik a fás szárú növények tulajdonságait. A szerkezetüket felépítő szénből, hidrogénből és oxigénből álló vegyületek a faanyagból gyártott termékekben is megmaradnak, melyek a tönkremenetel irányában ható károsítást okozó gombáknak és rovaroknak élelemforrást jelentenek. A víz és az UV sugárzás hatására további kémiai átalakulások következhetnek be, amely a faanyag deformációját és elszíneződést okozza.

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. főtevékenysége a faanyagvédelem, mely során elsődleges cél a faanyag eredeti szerkezetének, szilárdságának és színezetének megőrzése, vagyis a faanyag tartósítása.

A faipart érintő szerteágazó szakértői tevékenységeinkben, favédőszerek és felületkezelő anyagok kereskedelmében, faanyagvédelmi áztatóberendezések és nyomásos telítőberendezések forgalmazásában, valamint kiemelten a faanyagvédelmi kivitelezésekben jelentős tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkezünk.
A faanyagvédelem területén bármely kérdésben állunk partnereink rendelkezésére.

 

RÓLUNK

A Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. és elődje 2000. óta faanyagvédelemmel, fűrészipari és tovább feldolgozó faipari termékek gyártásával, forgalmazásával és kiemelten játszóterek tervezésével, építésével foglalkozó családi vállalkozás.

KAPCSOLAT

9400 Sopron

Inkubátorház, Verö József. u 1.

H-P: 09:00-17:00

Dr. Németh László, ügyvezető

Katona Bence György, Faanyagvédelmi vezető

Major Dávid, Tervezésvezető

Szemenyeiné Bőr Orsolya, asszisztens

E-mail: fadoktor@fadoktor-mi.hu
Tel.: +3699/386-838

AMIT KÍNÁLUNK

Játszóterek

Faanyagvédelem

Parkberendezések

Áztatóberendezések

Telítőberendezések

Skate pályák

© FADOKTOR MÉRNÖKI IRODA KFT.  2018 | Impresszum | Adatkezelési-tájékoztatóWeboldalt készítette: Webpole